Friday, June 24, 2011

Saya kenal sangat si Hakim tu


bagi pendapat saya la kan.. si hakim ni sebenarnya adalah seorang orang.. caya tak? 
tak caya sudah..

daripada gambar ni nampak macam si hakim ni macam ala2 macam stylo la kan. rambut tutup2 mata.. dan saya rasa dia seorang yang ada masa depan.. sebab apa saya cakap camtu? sebab dalam gambar ni macam dia merenung jauh ke hadapan merenung masa hadapan yang taktau macam mana lagi! hehe =)

anda patut pilih entry saya sebab saya nak kenal blogger2 lain yang baru. jadi, kalau saya menang saya di kenali dan saya ramai kenal ramai blogger lagi. boleh camtu? boleh la kann? =)

nak tag:

tiefazatie
teratak che lan

tarikh tutup: 23 julai 2011

2 comments:

Hakim IS Mikah said...

boleh2..hahaha

anyway,thanks sebab support saya.. :D

amiraliyana said...

welcome hakim.. =)