Tuesday, June 28, 2011

GA Muslimah's Hour : Ole-ole dari oversea ^^

click banner ni untuk join

gambar semasa bercuti yang saya nak pertaruhkan adalah gambar ini

sekali lagi. hehe

sebab apa saya pertaruhkan gambar ni sekali lagi? sebab saya suka gambar ni! kami bergambar bersama patung yang menjadi tarikan pelancong di pantai ni. kami nak bergambar ni pun kena ambik turn. malah, masa kami sedang bergambar ni pun ada ja yang sedang tunggu tu ha! sebab tu kena cepat2 ambik gambar. mungkin masa kami pergi tu ada cuti apa2 kot sebab tu ramai orang ja.

best pergi pantai ni.. angin pun sepoi2 bahasa menampar tudung yang saya dan adik pakai dengan lembutnya. ngee (motip ayat puitis?) tak mandi pun sebab dah besar kan. hehe masa kecik2 dulu pergi, mandi la jugak. 

lupa nak bagitau.. gambar ni semasa kami bercuti di Songkhla, Thailand. err.. lupa nama pantai ni. tak jauh pun kami melancongnya. kami masuk ikut Padang Besar, Perlis.

giveaway ni anjuran:


dan


sekian..

tarikh tutup: 5 julai 2011

2 comments:

a.s.m.a said...

thanks join GA saya..ajak la kawan2 yang lain join skali ^^

mira bia said...

ok.. nanti saya bagitau ya..=)