Tuesday, June 14, 2011

GIVEAWAY KAK ES & NESLOO

klik banner kalau nak join sekali.

mira join giveaway by kak es dan neslo dan dengan penajaan hadiah oleh Deco Craft and stuff. menarik hadiah dia. so, jom la join sekali. pemenang akan di pilih menggunakan random.org. sobsob.. payah la mira nak menang kalau guna en random tu. takpa la, cuba ja la mana nak tau rezeki..:)

TARIKH TUTUP : 17hb Jun 2011
JAM : 8.00 malam

3 comments:

padlie said...

Good luck! :)

Sertai GA: CsP nak bagi Hadiah!!!
Lingkaran Api Pasifik dah berganjak ke?

bersama kak Es said...

jangan mengalah sebelum berjuang ececehhh..

random tu senang sebab dia tak de perasaan dan tak kan berlaku ketidakadilan kan kan :)

TQ join GA kak Es ni ye. All the best :)

amiraliyana said...

@padlie: TQ =)

@kak Es: yola.. betul jugak tu..=p