Wednesday, June 29, 2011

GIVEAWAY: eqbalzack's fan page LOGO!


lagi sekali abg eq kita buat giveaway dan lagi sekali jugak saya join. hee hari tu dah menang GA keychain Bali yang abq eq anjurkan dan keychain tu pun dah selamat sampai kat tangan saya ni. tq ya abg eq.

GA kali ni kena buat logo untuk fanpage yang bakal abg eq buat jadi, abg eq mintak tolong follower2 dia tolong buat logo untuk letak dekat fanpage tu. untuk yang nak join tu boleh klik SINI. ramai2 kita join GA daripada abg eq ni dan support dia!

dan di sebabkan giveaway ni kena reka logo kan so saya pun ada reka logo tapi taktau la nak kata macam mana.. agak simple dan biasa2 ja.. hehe 
pilih ya abg eq jangan tak pilih! =)

saya cilok gambar dalam blog abg eq ya! =)

ok tu ja yang di perlukan.. tutup 10 julai ni! so, apa lagi pi cepat buat logo. mana tau ada rezeki boleh menang..

ini..

dan 

ini..

untuk yang menyertai GA ni akan sure dapat..

limited edition badges ini..

apa lagi? lets join!!

7 comments:

Mohd Khairi Khadzir said...

good try! ade nur cahaya ek kt muke abg eq..hehehe

mira bia said...

mohd khairi: tq.. a'ah mesti kena ada skit baru la terserlah.. hehe

mas saari said...

singgah sini n follow..

simple tapi menarik gak logo tu!

EB said...

Good luck..
Nice one..

dont ask me why?!? said...

ame singgah dari blog Eqbal Zack . waa , santek santek .

ohh btw , selamat berblog ya . jemput singgah blog ame juge . ;) and have a nice day ahead ya !

mira bia said...

@mas saari: kak mas. tq =) mmg simple hbis la..hehe

@EB: tq! -=)

@dont ask me why?: tq =) ok.. nanti sy singgah..

dwaty said...

hadiah yang ditawarkan cukup lumayan..