Friday, June 17, 2011

[ Contest ] Anda Bagi Gambar , Prince Bagi RM50 !!!


kai ni nak join contest yang di anjurkan oleh prince. klik banner tu ya kalau nak join sekaki.

mira masuk kategori yang ke 3 iaitu gambar ketika melancong.


gambar ni semasa melancong bersama keluarga di Songkhla, Thailand tahun lepas. tak ingat plak nama pulau/pantai ni. dan patung yang kami bergambar ni merupakan tarikan di pulau/pantai ni. kami terpaksa ambik turn jugak nak tangkap gambar ngan patung ni. semasa kami tangkap gambar ni pun ada orang ramai dok tunggu. so, kelam kabut jugak sebab tu adik yang sorang tu tak sempat senyum. hehe

5 comments:

Mrs. Farhan said...

Menarik la. =)

amiraliyana said...

@Mrs. Farhan: hehe. tq =)

Shehan Ismail said...

usha2 contest prince..hepi melancong yer? usha cni.. http://shehanzstudio.blogspot.com/2011/06/contest-2-anda-bagi-gambar-prince-bagi.html

amiraliyana said...

@shehan Ismail: happy la..=) ok nanti saya pegi melawat2.

alif ismail said...

salam...

wow...nice memory...

share memory alif lak...

http://bloggeralif.blogspot.com/2011/06/melaka.html