Wednesday, June 15, 2011

CsP nak bagi Hadiah!!!


tag kawan baru mira:
tiefazatie
dan
cik tedy sekali lagi. =)

blog ni dah ok dah. bila bukak tu tak berat. widget2 pun tersusun elok dah. simple ja. just nice. tapi, kalau suka boleh la tukar warna blog tu warna kelabu. kalau suka warna tu tak pa la. kalau nak tukar, mira suggest tukar warna yang ceria2 skit macam hijau ka, merah.. contohh ja laa..

dan.. selepas di godek2 blog saudara padlie ni kan.. mira suka entry ni.. I can read your mind!!! seyes teruja tau! mira dah try dan memang betul dapat macam tu.. uishh terer2! cena buat eh? nak belajar gak! hee

tu ja la.. hope ada rezeki mira dapat hadiah yang awesome2 tu! ngee tu pun kalau en random tu baik hati pilih no. mira. hehe.. happy blogging kepada saudara padlie dan keep in touch!

tarikh tutup: 30 june 2011!

3 comments:

Cik.Tedy said...

tq tag yanaa plak..:)

padlie said...

Terima kasih kerana sertai GA padlie.. Good luck! :)

pasal warna tu, insyaAllah akan difikirkan.. :)

padlie said...

Salam Mira,

Jemput ke sini: Keputusan CsP nak bagi Hadiah!!!