Saturday, June 4, 2011

Dayana AZ Giveaway, My Favourite Number!



Nombor kegemaran saya ialah 2048 kerana tu tarikh birthday saya. hehe. *nanti nak cari follower 2048 gak la tapi lambat lagi la.huhu* 

GA ini di taja oleh:

  • ButikPinkku yang akan sponsor , shawl semestinya ! Berapa ? Korang percaya tak 10 ! I repeat SEPULUH ! 
  • Syafeika Edora yang akan sponsor, 1 chibidle (SE made doodle) worth RM 10 untuk seorang blogger.
  • Lulu Caldina yang bermurah hati untuk memberi review blog untuk 2 orang (sticky post selama 24 jam) ! Buat blogger yang ada banner, boleh tampal dekat LULU PAGES selama sebulan.
  • Mas Ahmad Safwan yang insyaAllah akan sponsor beg duit, maybe purse, maybe wallet.
  • Sylista Fashion akan beri pilihan 2 daripada 3 hadiah (2 pairs of earring, Canon Ink for Printer, Buku 'Buat Duit dengan Foto' published by PTS) 
  • Stylista Fashion and Stylista Couture !(updated)
  • Izreenatasha akan memberi HADIAH EXCLUSIVE yang sekarang ni rahsia ;) 

tarikh tutup: 25 june 2011

nak join klik banner.

3 comments:

Dayana AZ said...

ehee thx sbb join n updated dgn GA ni :D!

Lulu caldina said...

Semoga ada rezeki menang.. :)

amiraliyana said...

dayana: most welcome dear =)

lulu caldina: ehee.. thanks.. harap2 ada la rezeki.. =)