Monday, July 25, 2011

SALWAISMAIL.BLOGSPOT.COM GIVEAWAY

click banner ni untuk join


kenapa salwa ismail harus pilih sebagai pemenang?

kerana saya dah buat semua seperti yang di syaratkan untuk join giveaway ni dan saya juga telah membuatkan entry ni menjadi sticky post =) harap itu sudah cukup untuk menjadi pemenang bukan pengalah.. peace! =)

bersama ni saya sertakan gambar baju padini yang menarik.. kalau menjadi pemenang kan.. =)




kalau tak dapat padini.. kain baju kurung cotton pun ok. boleh buat baju raya. hehe


hope ada rezeki! =)

tag:

tiefazatie
yaya si domodomo

tarikh tutup: 25 julai 2011

8 comments:

Aien said...

salam... Tag Kamo..

http://aienlovegacontest.blogspot.com/2011/06/sapa-nak-hadiah.html

fiQ'Ra said...

Hye, if sudi jom la join =)

http://fiqracake.blogspot.com/2011/06/contest-saya-suka-berimaginasi.html

tiha said...

Keputusan COntest dah keluar marilah tengok Result :

http://fasham87.blogspot.com/2011/06/winner-of-contest.html

tiha said...

sila emelkan alamt,nama penuh dan phone number ke emel saya : fa_sham87@yahoo.com

salwaismail said...

terima kasih sbb dah join :)

deqlis said...

gud luck
Jom join GA Deqlis.. Timaceh
Review Harry Potter 7 Part 2- It All Ends

saiazuan said...

mcm bju2 girl je sume ni.. huhu

amiraliyana said...

wan: yg ni aku amik kt google.. yg dia nak bg 2 tak tahu la..;p dia tgk ats pmenang la kot..