Wednesday, July 27, 2011

i win this! :)


earringg!

yeay!=)

yang dalam gambar tu salah satu bentuk subang yang antara mira akan dapat la.. taktau la dapat yang mana.. terima ja dah dapat free kan.. :)

tq sis lulu caldina di atas pemberian ini!

ohh yaa lupa nak gtau mira menang apa.. mira menang contest love to look gorjes yang sis lulu caldina, pinky momma dan sis Risa yang buat.

ada banyak lagi hadiah2 menarik yang di menangi pemenang daripada penganjur yang berlainan. siapa yg masuk contest ni check THIS out ya! 

:::dok pikiaq nak melaram macam mana la subang ni.. hehe:::

p/s: thanks sis lulu sebab inform sendiri. =)

1 comment: