Sunday, July 10, 2011

first time ada iklan grapevine menari2 di blog..


haa.. macam yang anda2 dapat lihat dalam gambar di atas iklan grapevine vios yang sedang menari2 dalam blog mira skang nih. memula terkejut gak la tak pernah2 iklan grapevine ni singgah kat blog mira nih. kalau blog personal mira tu ada la. tu pun lama dahh.. semalam, mira bukak blog personal mira dan tengok ada gak iklan grapevine vios ni menari2 kat situ. rupa2nya, ramai gak blogger yang dapat iklan yang sama. so, apa lagi.. kalau sesiapa yang ternampak iklan ni boleh la share. kat mana2 blog la. tak kira la blog mira atau blog sesiapa aja sebab akan dapat reward daripada sharing tu. setiap klik akan menerima 0.20sen.

ada jugak blog yang menerima iklan grapevine samsung corby II. mira tak nampak plak iklan tu kat blog mira. dia pilih blog jugak tu. tak pa la, janji ada jugak iklan grapevine sudi singgah blog mira.. jadi laaa kann..=)

so, just klik iklan tu dan share di mana2 anda suka. get reward for sharing!! anda boleh klik situ atau klik SINI. nak tahu tentang vios dengan lebih lanjut jugak boleh klik SINI

p/s: nak pi terjah blog orang and cari iklan ni laa..=)

1 comment:

saiazuan said...

aku xpat lg grapevine ni